Companie de import cosmetice, articole de curatenie, igiena, parfumuri Junona SRL  > Lista produse > Produse profesionale pentru îngrijirea părului > Șampoane, măști, balsamuri > Masca cu Ciocolata si Keratina regeneranta pentru par slab si subtire

Contact Junona SRL

Adresa: Corunca jud. Mureș DN 13 Calea Sighișoarei 421B      

Telefon: 0265.333432  0740.136726  0787.677419

Fax: 0265.266027

Email: haircosmetics@junona.ro

Se acorda discount in functie de cantitatea comandata.

Masca   cu Ciocolata si Keratina           regeneranta  pentru par slab si subtire

Masca cu Ciocolata si Keratina regeneranta pentru par slab si subtire

Disponibilitate Produs: Pe stoc


Despre Masca cu Ciocolata si Keratina regeneranta pentru par slab si subtire

Linia cu Ciocolata si Keratina este studiata pentru regenerarea parului slab, subtire si/ sau exploatat, gratie componentelor sale: Keratina sporeste elasticitatea parului iar Ciocolata, continand substante minerale si vitamine confera suplete, hidratare si protectie.

Masca, formulat cu extracte de Cacao si Keratina, curata si hraneste parul de la radacina pana la varfuri. Extractul de Cacao protejeaza parul impotriva radicalilor libere iar Keratina hraneste si hidrateaza in profunzime, restabilindu-se astfel echilibrul prin care parul redevine flexibil si sanatos. Principiile active actioneaza in profunzime, descurcand si conditionand parul, readucand luciu si vitalitate. Mult mai usoara pieptanatul si, gratie formulei sale lejere, masca poate fi folosita zilnic.